Wij hosten: Club Exclusive


Omdat wij nauw zijn betrokken bij onze klanten, en onze klanten ook betrokken zijn bij GWorkz hebben we een aantal van onze klanten gevraagd om hun ervaringen. Zo ook hier, Roy (iChillings) van Club Exclusive Network.


IP: play.clubexclusive.nl


Beste lezer,

Owners hebben een belangrijke taak, namelijk je “winkel” in de lucht zien te houden. De keuze van je Minecraft-host is daarin essentieel, ze kunnen je tenslotte op technisch gebied maken of breken.

Club Exclusive is een échte community-server, en daarom hebben wij een nóg groter belang bij een stabiele server-omgeving. Onze keuze om naar GWorkz over te stappen hebben wij daarom ook zorgvuldig genomen, en wij zijn daar na bijna een jaar nog steeds uitermate tevreden over.

Waar GWorkz absoluut in uitblinkt, zijn de prestaties van de Dedicated-servers. Onze Staff-leden en spelers merkten bij de overstap direct het verschil. Door een uitermate snelle en klantvriendelijke klantenservice, met veel geduld en flexibiliteit, zijn onze vragen en problemen in no-time opgelost. Ook krijgen wij volledig inzicht in de servers, op welke hardware en software het Mineraft-platform draait, wat de statussen van de servers zijn, door middel van 24/7/365 Monitoring.

Ook selecteert GWorkz klanten in plaats van het klakkeloos aannemen van (veelal onervaren) klanten. Je moet verplicht basiskennis hebben hoe je een Minecraft-server runt, waardoor de kwaliteit hoog blijft liggen.

Dit alles bij elkaar, samen met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, maakt GWorkz onze vaste partner voor Minecraft-hosting.

Met vriendelijke groet,

Roy
Owner Club Exclusive Network
Naar clubexclusive.nl

Welkom


We zien dat je nu een tijdje op deze pagina bent.
Misschien kunnen wij u persoonlijk verder helpen?
Neem contact op

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Copyright © 2014 - 2017 // All rights reserved to GWorkz.nl